Skoda Karoq Occasion Kopen

201.761 Skoda Karoq occasions direct leverbaar.

Skoda Karoq occasion

De Skoda Karoq is een compacte SUV die vanaf het moment van de introductie goede verkoopcijfers heeft gehaald. De aanschaf van een Skoda Karoq occasion biedt iedereen die in een zo goed als nieuwe Karoq wil rijden ongekende perspectieven op interessante besparingen, zonder verlies van kwaliteit, uitstraling of rijplezier.

Wat is de prijs van een Skoda Karoq occasion?

De Skoda Karoq bevindt zich in een prijssegment waarin veel concurrentie bestaat. Toch weet de Karoq al jarenlang veel kopers aan zich te binden door veel waar voor zijn geld te bieden. Ook in de ons omringende landen is de Karoq al geruime tijd een verkoopsucces. In een land als Duitsland is hierdoor heel veel aanbod van jong gebruikte Karoqs tegen scherpe prijzen.

Het is interessant om de prijsontwikkeling van de Karoq gedurende de afgelopen jaren te zien. In 2018 was een Karoq geprijsd in het gebied tussen € 28.200 en € 45.500, zonder eventuele opties. In 2022 deed de tweede generatie van de Karoq zijn intrede. Van deze minder omvangrijke modelreeks bedroegen de vanafprijzen in 2024 ten minste € 36.050. Duurdere uitvoeringen waren geprijsd tot € 44.045.

Wie een Karoq occasion aanschaft, kan hier op verschillende manieren de vruchten van plukken. In de eerste plaats is de aanschafprijs aanzienlijk lager. Op de website van Das Import vindt u prachtige Karoqs voor onder de twintig mille. Bovendien hebt u een veel ruimere keuze: niet alleen de meest actuele serie is beschikbaar, maar ook de modellen van enkele jaren geleden. In vrijwel alle gevallen betreft het hierbij zeer rijk uitgeruste auto’s met opties die u anders veel geld zouden kosten.

De modelevolutie van de Skoda Karoq

Het publiek kon in 2017 voor het eerst kennismaken met de Skoda Karoq. De Karoq volgde de Skoda Yeti op. Technisch had de auto veel overeenkomsten met de Seat Ateca en andere producten van het Volkswagen-concern. Er werden verschillende benzine- en dieselmotoren leverbaar. De Karoq sloeg goed aan bij de doelgroep en was in 2019 het bestverkochte Skoda-model. Voor het modeljaar 2022 onderging de Karoq een facelift.

De Karoq wordt niet aangeboden als hybride of EV. Voor het modeljaar 2025 staat de Karoq niet meer op het leveringsprogramma. De elektrische Elroq neemt het stokje over.

Kent de Karoq zwakke punten?

Zoals bij Skoda gebruikelijk, scoort de Karoq relatief goed in betrouwbaarheidsstatistieken. Over het algemeen doet de Karoq waarvoor hij is gemaakt, zonder veelvuldige storingen. Maar een verwaarloosd exemplaar kan zijn berijder toch voor onaangename verrassingen stellen. Let bij aanschaf van een Karoq in het bijzonder op de onderstaande punten.

Elektronische problemen

De elektronica van de Karoq is relatief betrouwbaar, maar storingen zijn nooit uit te sluiten, zeker wanneer er software-updates zijn gemist.

Versnellingsbakproblemen

Sommige eigenaars zeggen te zijn geconfronteerd met een haperende automatische versnellingsbak. In een enkel geval leidde dit tot een ingrijpende revisie.

Een zo goed als nieuwe Skoda Karoq dankzij Das Import

Wanneer u een Skoda Karoq wilt aanschaffen, kan een jonge occasion prijstechnisch erg interessant zijn. Maar aan een gebruikte auto kunnen natuurlijk altijd problemen kleven. En als dat veel gaat kosten, verdampt uw voordeel en komt ergernis voor in de plaats.

Wanneer het bovenstaande u geen prettig scenario lijkt, is het verstandiger om zeker te spelen en zaken te doen via Das Import. Op onze website vindt u een groot aanbod van prachtige Karoqs. Maar waar u elders maar moet afwachten wat de kwaliteit van de aangeboden auto is, bent u daar bij Das Import zeker van: die is altijd top!

De auto’s op onze website zijn het gezamenlijke aanbod van een groot aantal erkende merkdealers. Deze aanbieders nemen geen loopje met uw vertrouwen, maar bieden uitsluitend de beste occasions met de beste garantie, tegen scherpe prijzen.

Een aanvullende aankoopkeuring kan u nog meer zekerheid bieden. Een dergelijke onafhankelijke keuring is via Das Import te verzorgen in combinatie met het Premium- dan wel Permium+-pakket.

Met Das Import kiest u voor meer dan twintig jaar ervaring op de occasionmarkt. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de selectie van de beste auto’s, maar ook voor ongeëvenaarde expertise op het gebied van de import van uw auto uit (vooral) Duitsland. Onze beproefde formule is uw garantie voor gemak en de besparing van tijd en geld.
Koers ook af op de import van een Skoda Karoq door tussenkomst van Das Import. We weten zeker dat we uw verwachtingen zullen overtreffen.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.