Kia Niro Occasion Kopen

208.789 Kia Niro occasions direct leverbaar.

Kia Niro occasion

De Kia Niro is een compacte crossover die een grote populariteit geniet. Een Kia Niro occasion is vaak net zo aantrekkelijk als een geheel nieuw exemplaar, maar kan voor minder geld worden aangeschaft.

De aankoop van een Kia Niro occasion kan door Das Import van begin tot eind worden gefaciliteerd. U bespaart tijd en geld, maar toch kost het hele traject u geen enkele inspanning.

De lage kosten van een Kia Niro occasion

De tijd dat Kia’s goedkoop waren, ligt ver achter ons. De Niro is dan ook zeker niet voor een appel en een ei te koop. 

In 2016 kon u de voordeligste Kia Niro voor € 25.995 aanschaffen. De duurste uitvoering kostte toen € 32.895. De range was in 2020 geprijsd voor bedragen tussen € 28.550 en € 46.275.

In het voorjaar van 2024 zijn de nieuwprijzen verder gestegen. Voor minder dan € 33.280  was er geen Niro te koop. De duurste Niro kostte zonder opties op dat moment € 49.450.

Op de website van Das Import gelden andere prijzen. Reeds vanaf bedragen van omstreeks € 18.000 kunt u al een zo goed als nieuwe Kia Niro vinden. Bijkomend voordeel is de doorgaans hoge uitvoeringsgraad van deze auto’s, waardoor u feitelijk nog veel meer geld bespaart.

Hybride of elektrisch rijden met de Kia Niro

De Kia Niro werd geïntroduceerd als een hybride crossover. In 2017 volgde een plug-in hybride optie. In 2019 werden er ook elektrische uitvoeringen (e-Niro) aan de serie toegevoegd.

De elektrische actieradius van de Kia Niro

De plug-in hybride Kia Niro heeft een elektrische actieradius tot 58 kilometer. Met de geheel elektrische e-Niro EV komt u maximaal 460 kilometer ver op een volle accu.

De evolutie van de Kia Niro

De Kia Niro werd in 2016 aan het publiek voorgesteld. De Niro deelt zijn onderstel met de Hyundai Ionic en was uitsluitend als benzine-elektrische hybride verkrijgbaar. Al snel volgden een plug-in hybride en een volledig elektrische versie. In 2019 onderging het model een facelift.

In 2021 wordt de tweede generatie van de Niro gelanceerd. Het concept van deze nieuwe Niro was niet gewijzigd. Uiterlijk vielen onder meer de als een boemerang gevormde achterlichten op.

Waar moet u op letten bij de Kia Niro?

Kia staat bekend om zijn bovengemiddelde bedrijfszekerheid. Maar ook aan een Kia Niro kan in ongunstige gevallen wel degelijk iets stuk gaan. Hieronder volgen de belangrijkste aandachtspunten.

Problemen met de koppeling

Problemen met de behuizing van de hydraulische koppeling kunnen als een typisch probleem voor de Kia Niro worden aangemerkt. Het betreft hierbij vooral de vroegere series.

Remmen

Vanwege het mogelijk wegvallen van de remdruk zijn Niro’s uit bepaalde productiereeksen naar de dealer teruggeroepen. Gezien de ernst van dit probleem, is het belangrijk om na te gaan dat deze herstelactie heeft plaatsgevonden.

Laadproblemen

Bij de PHEV-versie van de Niro zijn soms storingen gemeld met de interfacemodule van de hoogspanningsaccu, waardoor de auto niet start.

Kies Das Import voor de zorgeloze aanschaf van een zo goed als nieuwe Niro

De aankoop van een zo goed als nieuwe Niro wordt een stuk plezieriger als u Das Import benadert voor de begeleiding en realisatie van het selectie-, aanschaf- en importtraject. De auto’s op onze website zijn namelijk de beste Niro’s die u op de markt zult aantreffen. Ze worden bovendien aangeboden door Duitse merkdealers. Dit zijn bedrijven die de kwaliteit en de leveringsvoorwaarden erg serieus nemen.

Het is als u dit wenst eventueel mogelijk een onafhankelijke aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit vergroot uw zekerheid nog verder. Om een aankoopkeuring te kunnen bestellen, dient u de keuze te maken voor ons Premium- of Premium+-pakket bij de import van uw Niro.

Das Import neemt op de occasionmarkt een unieke positie in. Over meer dan twintig jaar is Das Import een gedegen maar tegelijkertijd innovatieve partij op het gebied van de import van jonge occasions uit (in hoofdzaak) Duitsland. Tienduizenden tevreden klanten kunnen beamen dat we doen wat we beloven. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat u snel en voordelig in de auto van uw wensen of dromen kunt rijden. En het mooie is dat u daar zelf bijna helemaal niets voor hoeft te doen.


Das Import herdefinieert de occasionmarkt met baanbrekende kwaliteit, lage prijzen en korte doorlooptijden. Wanneer u uw Kia Niro importeert via Das Import, ervaart u het zelf!

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.