De nieuwe Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is een iconische hatchback die al meer dan 50 jaar een prominente rol speelt in de markt van compacte auto's. Sinds de introductie in 1974 heeft de Golf zich continu geëvolueerd, met elke generatie verbeteringen in design, technologie en prestaties. Vandaag de dag blijft de nieuwe Volkswagen Golf een toonaangevende keuze in zijn segment, dankzij zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en innovatieve functies.

Waarom kiezen voor een nieuwe Volkswagen Golf?

De nieuwe Volkswagen Golf biedt tal van voordelen. De auto is voorzien van de nieuwste technologie. Daarnaast is de Golf uitgerust met moderne veiligheidsfuncties zoals adaptieve cruise control, noodremsystemen en rijstrookassistentie.

De Golf staat bekend om zijn soepele en responsieve rijgedrag, gecombineerd met comfort en stabiliteit. Met diverse motortypes, inclusief hybride en elektrische varianten, biedt de Golf zowel krachtige prestaties als brandstofefficiëntie. Het interieur, ontworpen met hoogwaardige materialen, biedt een comfortabele en ergonomische rijervaring, geschikt voor zowel korte ritten als lange afstanden.

Met zijn moderne updates en verbeteringen blijft de nieuwe Volkswagen Golf een uitstekende keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare, innovatieve en stijlvolle compacte auto.

Wij bieden een breed aanbod dealer occasions aan waaronder de populaire Volkswagen Golf occasion.

Nieuwe functies en specificaties van de Volkswagen Golf

De nieuwe Volkswagen Golf heeft een vernieuwd en modern ontwerp, zowel van binnen als van buiten. Hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen voor een luxueuze uitstraling. Het exterieur bevat strakke lijnen en LED-koplampen voor een stijlvolle look, terwijl het interieur beschikt over functies zoals het Digital Cockpit Pro en een infotainmentsysteem met een 12,9" display.

Motoren en aandrijflijnen

De nieuwe Golf biedt diverse motoropties, waaronder benzine-, mild-hybride- en hybride varianten. De motoren variëren van een 1,5-liter met 116 pk tot een krachtige 1,5 eHybrid met 245 pk. Deze motoren combineren krachtige prestaties met uitstekende brandstofefficiëntie.

Brandstofefficiëntie en prestaties

De Golf staat bekend om zijn efficiënte verbruik. De verbruikscijfers variëren van 4,3 tot 5,5 liter per 100 km, afhankelijk van het gekozen model en de motor. Dit maakt de Golf een zuinige keuze zonder in te boeten aan prestaties.

Veiligheids- en rijhulpsystemen van de Volkswagen Golf

De nieuwe Volkswagen Golf is uitgerust met een breed scala aan standaard en optionele veiligheidsfuncties, ontworpen om de veiligheid van zowel de bestuurder als de passagiers te waarborgen.

Standaard en optionele veiligheidsfuncties

De Golf is voorzien van ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), die omvatten:

  • Noodremsystemen: Automatisch remmen in noodsituaties om botsingen te voorkomen.
  • Adaptieve cruise control: Past de snelheid automatisch aan om een veilige afstand tot de voorligger te behouden.
  • Lane Assist: Helpt de bestuurder om binnen de rijstroken te blijven.
  • Park Distance Control: Parkeerhulp met waarschuwingssignalen voor obstakels voor en achter.

Innovaties op het gebied van veiligheid

De nieuwe technologieën in de Volkswagen Golf zorgen voor extra gemoedsrust. Innovaties zoals het sleutelloze startsysteem "Keyless Go" en de achteruitrijcamera 'Rear View' verbeteren de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De adaptieve cruise control en rijstrookassistentie verminderen de kans op ongevallen en maken lange ritten comfortabeler. Deze geavanceerde functies maken de nieuwe Volkswagen Golf een van de veiligste auto's in zijn klasse, waardoor het een uitstekende keuze is voor bestuurders die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Vergelijking met voorgaande generaties

De nieuwe Volkswagen Golf biedt aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen. Het design is gemoderniseerd met strakkere lijnen wat bijdraagt aan een luxueuze uitstraling. De prijs-kwaliteitverhouding is beter dan ooit, met geavanceerde functies die de rijervaring aanzienlijk verbeteren.

Prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Volkswagen Golf

De nieuwe Volkswagen Golf is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van basis tot high-end modellen. Prijzen beginnen bij €33.955 voor de Golf 1.5 TSI 116pk en kunnen oplopen tot €48.910 voor de Golf 1.5 eHybrid 245pk GTE. Elke uitvoering biedt een unieke set aan functies en opties. Optionele pakketten en accessoires zijn beschikbaar om de auto verder aan te passen aan uw wensen.

De nieuwe Volkswagen Golf importeren via DAS Import

Een Volkswagen Golf importeren via DAS Import biedt diverse voordelen. Met toegang tot een uitgebreider aanbod en aantrekkelijke prijzen in het buitenland, kunt u precies de Golf vinden die aan uw wensen voldoet.

DAS Import zorgt voor een moeiteloos importproces door alle stappen van de aankoop tot de registratie te beheren. Dankzij onze uitgebreide kennis van importprocedures en regelgeving verloopt alles soepel. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen Golf, wetende dat alles professioneel is geregeld.

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.