Volvo XC 60

XC60 T8 Twin Engine R-Design*360°*LUFT*AHK
08/2018
Benzine
392 PK 288 KW
Wit
160 g/km
20.000 km
Automaat
SUV / Terreinwagen
Bekijk volledige uitrusting

N.B. we zijn uitgegaan van de gegevens zoals vermeld in de advertentie van de verkopende partij en een computermodel om opties te matchen. Fouten hierin kunnen sporadisch voorkomen, Das Automotive kan hier geen aansprakelijkheid voor aanvaarden. Bekijk voordat u een aankoopbeslissing neemt altijd de volledige optielijst uit de Duitse advertentie (zie hierboven onder “Bekijk volledige uitrusting”) en check in de koopovereenkomst of alle specificaties overeenkomen met uw wensen. Bij twijfel doen wij graag navraag voor u bij de verkopende partij.

Onze werkwijze

Hieronder treft u per onderdeel een toelichting van alle zaken waar u rekening mee dient te houden voor de import van deze Volvo XC 60.

  • Aankoop Volvo XC 60 in Duitsland

    Deze Volvo XC 60 staat te koop in Duitsland bij een officiële Volvo dealer. Wij zullen het aankoopproces volledig voor u faciliteren wanneer u gebruik maakt van ons Premium of Premium + pakket. U hoeft hier dan niets zelf voor te doen, behalve uw handtekening zetten en te betalen. In de meeste gevallen bent u op papier de koper van auto. Dit i.v.m. zaken als garantie, juridische positie en lagere BTW in Duitsland (BTW, alleen relevant wanneer u de auto particulier aanschaft).

    Vraagprijs Duitsland excl. BTW 46.134,45
    19% Duitse BTW 8.765,55
    Korting Nader te bepalen
    Totaal 54.900,00
  • Auto import service Volvo XC 60

    Nadat u de Volvo XC 60 heeft aangeschaft dient deze naar Nederland vervoerd te worden. Wij bieden onze auto import service aan in diverse pakketten.

  • Rest-BPM Volvo XC 60

    In de Duitse advertentie van deze Volvo XC 60 staat een CO2-uitstoot vermeld van 160 gram per km. Op basis daarvan hebben wij geautomatiseerd een indicatief rest-BPM bedrag van € 3.801 berekend op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst. Een handmatige BPM berekening o.b.v. een waardebepaling leidt voor jonge auto's vaak tot een lager rest-BPM bedrag. Vraag hiertoe een offerte aan, vaak kunnen we daar een besparing voor u realiseren. Om hiervoor een fiscaal akkoord te krijgen zal de BPM aangifte worden aangevuld met een waardebepaling taxatierapport. Wij rekenen 150,- voor onze bemiddeling hierin. Uiteraard alleen wanneer dit rendabel is.

    Rest-BPM afschrijvingstabel 3.801 EUR
    Rest-BPM taxatiewaarde Vraag offerte aan

    N.B. we zijn hierbij uitgegaan van de CO2-uitstoot zoals vermeld in de advertentie, fouten (bijv. in de advertentie) kunnen invloed hebben op dit bedrag of op andere wijze van belang zijn. Vraag ons altijd om een extra controle voordat u een auto aanschaft.

Overeenkomsten
Om voornoemde redenen kunt u doorgaans het beste zelf de auto bij de Duitse Volvo dealer aanschaffen ( 1 ). Wanneer u gebruikt maakt van ons Premium of Premium + pakket zullen wij dit aankoopproces volledig begeleiden en faciliteren.

Voor onze dienstverlening en de rest-BPM komen wij een vaste totaalprijs met u overeen waarvoor wij de afgesproken dienstverlening verrichten en de te importeren Volvo XC 60 op Nederlands kenteken leveren ( 2 + 3 ). Alle afspraken leggen wij over en weer vast in een Overeenkomst van Opdracht. Hierdoor weet u vooraf exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Eventuele risico’s op naheffingen liggen volledig bij ons.

Financiering Optioneel

Voor zakelijke klanten bieden wij optioneel een financial lease oplossing en voor particuliere klanten private finance. Met onderstaande module kunt u uw maandbedrag berekenen voor het financieren van bovenstaande Volvo XC 60.

Zakelijk uw auto financieren? Voer onderstaande gegevens in voor uw indicatieve financial lease termijn.

Aanbetaling/Inruil
Looptijd
Slotsom
Indicatie maandelijkse financial lease termijn:
0,00 p/mnd

Disclaimer
Berekeningen en teksten worden gebaseerd op informatie van derden. Vraag ons altijd om een definitieve controle alvorens u een auto in Duitsland aanschaft. Wij streven ernaar u zo correct en zorgvuldig mogelijk te informeren, maar de verstrekte informatie kan fouten bevatten. We aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie in onze offertes en verstrekte informatie. Aan deze website, mondelinge afspraken, toezeggingen of e-mails in welke vorm dan ook kunnen geen rechten worden ontleend. Er is expliciet geen sprake van een overeenkomst met Das Automotive totdat er een door beide partijen getekende Overeenkomst van Opdracht bestaat.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.